Specijalistička zubna ordinacija Šljivić se nalazi u Ulici Kralja Milutina bb 35250 Paraćin, Srbija.

Telefon: +381 35 569 778; Telefon/faks: +381 35 571 778


Iz nama nepoznatih razloga postoji problem oko imenovanja ulica. Google maps prikaziju Ulicu Kralja Milutina pod nazivom Nemanjina ulica, inače ista ulica je ranije bila imenovana kao Niška ulica. Tako da se naša ordinacija nalazi u kompleksu lokala, na mestu preseka Nušićeve i Nemanjine ulice.

Ukoliko dolazite iz pravca auto puta do nas možete doći, tako što ćete na prvom semaforu skrenuti levo i nakon toga skrenuti u treću ulicu desno.

Ukoliko dolazite starim putem iz pravca Ćuprije do nas možete doći tako što ćete na prvom semaforu skrenuti levo, zatim na drugom semaforu skrenuti desno, na trećem semaforu ćete produžiti pravo i nakon njega ćete skrenuti u treću ulicu sa desne strane.

Ukoliko dolazite starim putem iz pravca Striže potrebno je da na prvom kružnom toku izađete na drugi izlaz desno u "Nemanjinu ulicu" i nakon toga možete skrenuti ili u sedmu ili u osmu ulicu sa leve strane.

Ukoliko dolazite iz pravca Čepura i Šavca, potrebno je da vozite samo pravo, prođete centar grada, do prvog semafora na kome ćete skrenuti desno pa zatim skrenuti u treću ulicu desno.

Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća slobodno nas pozovite ili nam pišite, tu smo da u najkraćem roku odgovorimo vašim nedoumicama!


S poštovanjem, Specijalistička zubna ordinacija Šljivić!