Šljivić dr Vitomir - specijalista oralne hirurgije

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Nišu, odsek stomatologija. Nakon obavljenog staža odlučio je da nastavi svoje školovanje i stručno usavršavanje upisavši se na specijalističke studije iz oralne hirurgije takođe na Medicinskom fakultetu u Nišu. Po završetku specijalističkih studija radio je u Domu zdravlja u Paraćinu sve do 1993. godine kada je otvorio svoju privatnu specijalističku zubnu ordinaciju. U radu mu se priključuju supruga Dr Jadranka 2007. godine i sin Dr Predrag 2010. godine. Više od dvadeset godina iskustva, zadovoljni i nasmejani pacijenti govore u prilog Dr Vitomiru i njegovim saradnicima.

Šljivić dr Jadranka - stomatolog

Dr Jadranka je srednju medicinsku školu, odsek medicinska sestra stomatološkog smera završila u Nišu a zatim je školovanje nastavila na studijama stomatologije na Medicinskom fakultetu, takođe u Nišu. Nakon diplomiranja, radila je u Domu zdravlja u Paraćinu na odeljenju školske zubne. Dr Jadranka se 2007. godine pridružuje suprugu Dr Vitomiru u specijalističkoj zubnoj ordinaciji Šljivić, gde i danas radi. Omiljena u društvu, vrlo ljubazna i uvek nasmejana, dr Jadranka je uvek spremna da reši vaše probleme.

Šljivić dr Predrag - stomatolog

Dr Predrag je od malih nogu zavoleo stomatologiju i rešio da se time bavi kada odraste. Nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu u Nišu 2010. godine, počeo je da radi u specijalističkoj zubnoj ordinaciji Šljivić sa svojim roditeljima. Estetska stomatologija je njegovo uže interesovanje i redovni je učesnik različitih domaćih i međunarodnih kongresa, kurseva i seminara. Specijalističke studije je upisao 2014. godine u želji da svoje znanje proširi i na oblast oralne hirurgije.

Šljivić Ana - student stomatologije

Trenutno na studijama stomatologije u Nišu.

Kristina Zlatković Mijailović - stomatološka sestra

Završila je srednju medicinsku školu "Dr Milenko Hadžić" u Nišu, odsek stomatološka sestra. Nakon obavljenog staža u Domu zdravlja u Paraćinu i položenog državnog ispita, priključuje se timu specijalističke zubne ordinacije Šljivić 2014. godine.